avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Un băiat cu permis de Italia este oprit in trafic ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Un băiat cu permis de Italia este oprit in trafic ...

Bună ziua!
Un băiat cu permis de Italia este oprit in trafic in romania si testat cu aparatul drug test...pozitiv...merge la analize sange+urina...apoi i se face o verificare de către medic(ochi,stat într-un picior...mers)..medicul spunând ca nu ii este afectata capacitatea de conducere auto...nu știu daca a scris undeva asta...într-un raport...rezultatul dupa 72 ore iese pozitiv.
Care sunt procedurile?care este următorul pas?ce poate sa faca băiatul?se face dosar penal sau nu?unde trebuie sa se adreseze?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 06:29, 29 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca urmare a situației expuse, urmează sa se înregistreaze dosar penal la parchet, iar politia se va ocupa de caz. Veți fi chemat la declarații și se va face o expertiza în cauză. Puteți merge la politie sau parchet sa întrebări de dosar și va puteți angaja un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ziua de 01.07.22 am fost oprit de către un echipaj de poliție, ... Alex Mirica Alex Mirica In ziua de 01.07.22 am fost oprit de către un echipaj de poliție, aceștia mi-au adus la cunoștința ca voi fi testat cu etilotestul după care va trebui sa ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera, am fost testat cu etilotestul, rezultatul a fost 0.00. Polițistul mi-a făcut ... (vezi toată discuția)
Sotul meu a fost testat pozitiv la drug test si analizele de ... Alexandra97# Alexandra97# Sotul meu a fost testat pozitiv la drug test si analizele de sange au iesit tot pozitive, i s a retinit permisul si s a facut dosar penal, acum e in faza de ... (vezi toată discuția)