avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mi s-a clasat dosarul în ultima zi, adică la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mi s-a clasat dosarul în ultima zi, adică la împlinirea ...

Drept penal mi s a clasat dosarul în ultima zi adică la împlinirea a trei ani. Am făcut plângere, s a respins pe motiv că s a perimat dosarul. Nu înțeleg cum se poate perima când proba video era la dosar. Am solicitat copia cd ului și nu am primit o nici până astăzi. Ce pot face?

Alte discuții în legătură

Drept penal mi s a clasat dosarul în ultima zi adică la împlinirea ... Amalia dinu Amalia dinu Drept penal mi s a clasat dosarul în ultima zi adică la împlinirea a trei ani. Am făcut plângere, s a respins pe motiv că s a perimat dosarul. Nu ... (vezi toată discuția)
Redeschidere urmărire penală maxcri maxcri Buna ziua. Va supun atentiei o speţă interesantă. în anul 2015 am depus la parchet o plangere penala fata de un ofiter de politie pentru savarsirea ... (vezi toată discuția)
Întrebarea de ieri era ce fac daca mi-a fost respinsa plângerea ... Amalia dinu Amalia dinu Întrebarea de ieri era ce fac daca mi a fost respinsa plângerea la prima procuror și s a clasat cauza că fiind perimată in cazul când organele de ... (vezi toată discuția)