avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acoperiș luat de vânt la bloc fără asociație de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acoperiș luat de vânt la bloc fără asociație de proprietari - recuperare cheltuieli proprietar de la et. 4

Bună ziua! Sunt proprietarul unui apartament de la etajul 4. Asta noapte din cauza furtunii acoperișul mi-a fost luat. Eu vreau sa-l repar cat mai repede deoarece sunt primul afectat
Menționez ca nu avem asociație de proprietari. Întrebarea mea este, vom imi pot recupera o parte din banii investiti? Daca numai prin instanta ce documente imi trebuie? Am vorbit cu vecinii mai demult sa-l reparam si nu au fost de acord. Mulțumesc pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Marcela1971 , utilizator 10:25, 29 Iulie 2025
aveți autorizatie de constructie pentru acoperișul avariat ?
Nu din păcate!

Vasile Braun a scris:

Acu intenționez sa-l fac exact cum trebuie

Vasile Braun a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperis bloc anca0704 anca0704 Buna ziua. Stiu ca s-a tot discutat pe tema aceasta, dar am o nelamurire: recuperarea banilor in cazul reparatiei unui acoperis de bloc se face doar in cazul ... (vezi toată discuția)
Reparatii parti comune - acoperis rzvro rzvro Buna ziua, Am un apartament intr-un bloc de 6 proprietari (apartamente), fara asociatie de proprietari constituita. Apartamentul meu e situat la ultimul etaj ... (vezi toată discuția)
Acoperis bloc - regie proprie - ilegal - raspundere legala tatutzul tatutzul bun gasit am urmatoarea problema delicata: locuiesc la ultimul etaj (4) si am deasupra un acoperis din placi de azbociment, construit in regie proprie de ... (vezi toată discuția)