avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functii noul Reges Online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functii noul Reges Online

Buna ziua,
Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat?
Practic, asta e singurul neajuns la Revisal, singurul lucru care nu-mi placea, iar astazi am transmis o perioada eronata (chestiune de 1 zi) la perioada suspendarii si nu am mai putut modifica. Mentionez ca inca nu am acces la noul Reges online, de aceea intreb.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2025
Chrisblinky2024, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:21, 31 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Noua aplicatie REGES ONLINE permite modificarea suspendarii inregistrate.
Adica, dupa ce primesc acces in noul Reges Online as putea facea acea corectie?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa inrolarea in REGES ONLINE puteti face modificarea, inainte de incetarea suspendarii.
Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
De fapt, aici era problema, ca am incetat suspendarea (dupa reactivare).... speram ca in noul Reges va fi diferit.
Din păcate, nici noua aplicatie nu rezolva problema aceasta.

Alte discuții în legătură

Reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna dimineata, Cum facem cont pentru angajator pe REGES ONLINE, fiindca atunci cand accesez aplicatia angajator imi solicita nume prenume, nicidecum ... (vezi toată discuția)
Transfer date din vechiul revisal in noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Transfer date din vechiul Revisal in noul Reges Online Buna ziua, Stie cineva cum se face preluarea datelor din Revisal in noul Reges Online? Intreb ... (vezi toată discuția)
Reges online, din nou Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in ... (vezi toată discuția)