avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functii noul Reges Online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functii noul Reges Online

Buna ziua,
Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat?
Practic, asta e singurul neajuns la Revisal, singurul lucru care nu-mi placea, iar astazi am transmis o perioada eronata (chestiune de 1 zi) la perioada suspendarii si nu am mai putut modifica. Mentionez ca inca nu am acces la noul Reges online, de aceea intreb.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2025
Chrisblinky2024, utilizator
Cel mai recent răspuns: Chrisblinky2024 , utilizator 15:18, 15 Septembrie 2025
omisiunea se face prin corectie.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reges online, din nou Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in timpul suspendarii cim cf art. 52 al.1 lit. c se ... freepope freepope buna ziua, in timpul suspendarii CIM cf art. 52 al.1 lit. c se poate intra in concediul medical? daca da, care dintre suspendari prevaleaza si cum se ... (vezi toată discuția)
Corectie revisal draghita.ionela draghita.ionela Buna ziua! Am constat o eroare in transmiterea revisalului pt o firma preluata. Ar fi trebuit ca perioada de suspendare a unei angajate sa fie pana in ... (vezi toată discuția)