avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi cf legii 15/2003 si legii 18/1991
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi cf legii 15/2003 si legii 18/1991

Daca ai primit loc de casa de la primarie pe legea 15/2003, mai ai dreptul sa cumperi casa ce apartine primariei? Dar terenul (curte si gradina) aferent locuintei pe legea 18/1991?Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2025
Viorica Viorel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Viorica Viorel , utilizator 12:21, 30 Iulie 2025
emitere Titlu Proprietate curtea din jurul casei, motivat de art. 27 alin.2^3 din Legea 18/1991.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate. bună ziua! vecinii mei și-au cumpărat, în perioada comunista, ... angelacoviti angelacoviti Bună ziua! Vecinii mei și-au cumpărat, în perioada comunista, o casa. În actul de vânzare-cumpărare este menționat ca, casa se vinde fără terenul ... (vezi toată discuția)
Legea 18/91 ordinul prefectului Iooan Iooan Recent am discutat o situatie cu primaria, prin care solicit trecerea terenului din jurul locuintei in proprietate. Detin acte de proprietate doar pe casa, iar ... (vezi toată discuția)
Lege nr.18 din 19 februarie 1991 legea fondului funciar-interpretare art. 23. - (1) cornaca cornaca Cum se interpreteaza acest articol de lege ? Mai precis ? Art. 23. - (1) Sunt şi rămân în proprietatea privată a cooperatorilor sau, după caz, a ... (vezi toată discuția)