avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... În urma unei inundații s-a realizat un raport de ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

În urma unei inundații s-a realizat un raport de expertiza ...

Bună ziua! În urma unei inundații s-a realizat un raport de expertiza de către un expert numit de instanta. Un raport pe bunuri imobil și altul pe bunuri mobile. Raporturile în cauză nu reflecta realitatea. Când s-a realizat raportul una a constatat verbal expertul iar în raport a scris altceva. Între timp, după primirea raportului, cel inundat s-a zugravit apartamentul. În această situație mai pot cere eu o contraexpertiza?
Cel mai recent răspuns: MoiraD , utilizator 19:20, 29 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În principiu da,probabil aveți fotografii,filmări din care rezulta cum arata apartamentul după inundație.Si în raportul de expertiza expertul în mod cert a anexat planșe foto,a descris cele constatate.Problema este sa găsiți argumente temeinice pt obiecțiuni sau pt o noua expertiza,argumente care sa facă instanta ss admită cererea dvs..
Nu am fotografii după inundație, dar faptul că a închiriat în mod frecvent in regim hotelier după inundație și până în prezent contează? Expertul nu a descris în ce măsură este afectat bunul respectiv doar a anexat niște fotografii neclare care nu reflecta deteriorarea. Televizorul nici măcar nu l-a deschis, doar s-a uitat la el.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

În principiu da,probabil aveți fotografii,filmări din care rezulta cum arata apartamentul după inundație.Si în raportul de expertiza expertul în mod cert a anexat planșe foto,a descris cele constatate.Problema este sa găsiți argumente temeinice pt obiecțiuni sau pt o noua expertiza,argumente care sa facă instanta ss admită cererea dvs..

Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2025
MoiraD, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul despagubiri inundatie apartament Gabriela50 Gabriela50 Din cauza unor defectiuni ale instalatiei termice din apartamentul meu s-a produs inundarea apartamentului de la nivelul inferior. Pagubitul a pretins ... (vezi toată discuția)
Expertiza/ contraexpertiza? lalar lalar Buna ziua, Reclamantul a cerut in cadrul procesului, expertizarea bunurilor mobile si imobile afectate (adica ale lui) de o asa zisa inundatie din vina ... (vezi toată discuția)
Mai pot solicita acum o contraexpertiza? ContSters338989 ContSters338989 Judecatorul a dispus efectuarea unei expertize tehnice si de evaluare asupra unui imobil . Am depus o cerer de precizare , dar nu m-a multumit nici raspunsul ... (vezi toată discuția)