avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Întreținere prea mare. Bună seara! De ceva luni de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Întreținere prea mare. Bună seara! De ceva luni de zile îmi ...

Întreținere prea mare.
Bună seara! De ceva luni de zile îmi tot vine întreținerea 4- 5 milioane la o garsoniera de 42 m pătrați! Menționez că locuiesc cu prietenul meu , însă tot mi se pare exagerată această sumă! In trecut am avut un administrator care după ce ne incasa banii pe întreținere se ducea și cheltuia toți banii la aparate până când într-un final s-a făcut nevăzut și nu a fost tras la răspundere . In prezent avem o doamna administrator ,cam toți locatarii se plâng de sumele mari care sunt afișate lunar la întreținere, am mai intrebat-o pe dânsa de ce ne vine așa mult și mereu îmi spune păi consumați multă apă rece etc. Mai menționez faptul că ea locuiește la un apartament cu 2 camere in același bloc cu mine (are soț,copil) și tot plătește la jumătatea noastră! Locuiesc in zona Dobroești Ilfov . Poate mă lămurește și pe mine cineva cum de este posibil să plătesc așa mult? Eu lucrez ,nu stau acasă mereu, in bloc nu sunt calorifere, nu este lift etc, blocul are doar 3 etaje! Help Please!
Cel mai recent răspuns: Francesco20 , utilizator 00:16, 30 Iulie 2025
Buna seara! Trebuie notificata sa va puna la dispozitie documentele contabile in vederea verificarii lor. Aveti dreptul sa cereti sa vedeti facturile care trebuie sa ateste cheltuielile de care vi se spune. Suma este exagerata. Acolo se fura mult

MYRA CIMPEAN a scris:

Buna seara! Trebuie notificata sa va puna la dispozitie documentele contabile in vederea verificarii lor. Aveti dreptul sa cereti sa vedeti facturile care trebuie sa ateste cheltuielile de care vi se spune. Suma este exagerata. Acolo se fura mult

Și în caz că refuză sau se face că plouă ce este de făcut? Ea niciodată nu a arătat nimic ,nici un document, eu mi-am dat seama de mult timp că e ceva neregulă și probabil își bagă bani din buzunarul nostru , nu se poate așa ceva! Vă mulțumesc de răspuns!

Francesco20 a scris:

MYRA CIMPEAN a scris:

Și în caz că refuză sau se face că plouă ce este de făcut? Ea niciodată nu a arătat nimic ,nici un document, eu mi-am dat seama de mult timp că e ceva neregulă și probabil își bagă bani din buzunarul nostru , nu se poate așa ceva! Vă mulțumesc de răspuns!

Și vroiam să vă mai întreb dânsa nu are trecut copilul la întreținere (cel mai probabil nu a vrut), dacă nu sunt trecute toate persoanele pe cap de apartament la întreținere este posibil ca eu să plătesc mai mult ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinerii la apartament nelocuit miborion miborion Buna ziua, Am o problema la cu administratorul asociatiei de propietari in blocul in care am cumparat in Ianuarie 2013, un apartament. Concret, din ianuarie ... (vezi toată discuția)
Calcul caldura oana_ligia oana_ligia Buna seara! In seara asta m-am inscris pe forumul dumneavoastra deoarece am nevoie de un sfat enervata fiind pana peste masura de valoarea intretinerii pe ... (vezi toată discuția)
Președintele asociației spune că a plătit o lucrare din bani proprii, ne cere câte 1000 de lei, dar refuză să ne arate documente justificative. ce mă sfătuiți să fac? Iulian781 Iulian781 Buna seara! Deranjez cu o intrebare,in urma cu cateva zile presedintele de asociatie de locatari m-a somat verbal sa platesc 1000 de lei reprezentand achizitia ... (vezi toată discuția)