avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sprijin financiar pentru energie electrică și gaze ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sprijin financiar pentru energie electrică și gaze naturale

Buna seara as dori sa primesc și eu un sprijin financiar pt energie electrică și gaze naturale trăiesc din alocația copiilor
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:27, 30 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mergeti la primarie
Sprijinul se acordă doar pentru plata energiei electrice, nu și pentru cea a gazelor.
Găsiți aici o serie de articole cu explicații despre pașii pe care trebuie să îi urmați și ce urmează dacă cererea de acordare vă este aprobată:
www.avocatnet.ro/t81575/OUG-...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere retea de gaze Mariana.ivascu82 Mariana.ivascu82 Strada pe care locuiesc nu a fost prinsă în proiectul initial de racordare la rețeaua de alimentare cu gaze și aș dori să stiu dacă, legal, primăria ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezolva cu conectarea la reteaua de gaze gh_liviu gh_liviu Am cumparat, de la un mostenitor, un apartament intr-un imobil cu 3 apartamente care era deconectat de la reteaua de energie electrica si gaze naturale. ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea distrigaz ! recomandare mod solutionare : buna ... Ciprian1979@ Ciprian1979@ Abuz din partea DISTRIGAZ ! Recomandare mod solutionare : Buna ziua, Va adresez rugamintea de a ma ajuta cu un sfat referitor la pasii ce trebuiesc urmati ... (vezi toată discuția)