avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Este posibil să cumpar o masină pe numele nepotului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Este posibil să cumpar o masină pe numele nepotului minor?

Bună seara,este posibil să cumpar o masină să trec numele propietarului direct, ma refer ca este vorba de nepotul minor.Doresc să fac actele pe numele lui si la utilizator sa trec pe mama?

Alte discuții în legătură

Rca masina bazna bazna Buna seara as avea si eu o intrebare .Daca am cumparat o masina inca nu am facut actele si as vrea sa fac rca la masina (am aflat ca propietarul este mort si ... (vezi toată discuția)
Salut , am cumparat o masina de la un samsar , acesta nu a detinut ... harold_og harold_og Salut , am cumparat o masina de la un samsar , acesta nu a detinut masina in acte , a luat masina de la un domn (fara sa faca contract vanzare-cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Transcriere auto MariusDaniel92 MariusDaniel92 Buna ziua!Am o nelamurire,nu ma pricep nici la masini la detalii tahnice si nici la acte!O persoana avea o datorie la mine o suma de bani si nu a putut sa mi-o ... (vezi toată discuția)