avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... rca masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

rca masina

Buna seara as avea si eu o intrebare .Daca am cumparat o masina inca nu am facut actele si as vrea sa fac rca la masina (am aflat ca propietarul este mort si nu se cunosc a avea mostenitori)as putea?adica sa ma duc cu talonul si cartea masinii si sa fac rca pe numele propietarului si sa platesc eu.E valabila asigurarea in caz de avarie?:(
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:33, 20 Septembrie 2010
In cazul in care suferiti o avarie despagubirea se plateste proprietarului sau utilizatorului, daca are imputernicire de la proprietar. Cred ca este de la sine inteleasa concluzia.
RCA-ul este valabil, fiind vorba de raspundere civila pentru avaria produsa altcuiva si nu de CASCO, (caz in care despagubirea se plateste proprietarului).
Ultima modificare: Luni, 20 Septembrie 2010
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rci leasing firma finantatoare sau inselatoare? cosvialrandi@yahoo.com cosvialrandi@yahoo.com Am cumparat in leasing 3 Dacia Logan in august 2007, data de la care platesc rate, RCA si CASCO. Una dintre masini este alba dar in certificatul de ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul refuza plata daunelor desi am casco tedy72 tedy72 Buna. Lucrez intr-o multinationala si in febr.2014 am facut un accident (fara victime) cu alta masina din compania noastra. Masina din fata a oprit brusc pe ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina furata avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Tocmai mi s-a intamplat cel mai nebunesc lucru pe care pot sa mi-l imaginez. Sunt sunat la 5 dimineata de un prieten care ma anunta ca masina ... (vezi toată discuția)