avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Clarificări concediu medical de 75% (1 minor in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Clarificări concediu medical de 75% (1 minor in intretinere)...

Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu privire la un medical de 75%(1 minor in intretinere)pentru luna Ianuarie si Februarie. Salariu brut este de 4528 lei. In luna Ianuarie s-a inceput activitatea in data de 8 datorita sarbatorilor legale iar medicalul a fost inceput cu data de 9 Ianuarie. Februarie a fost toata in medical. Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical cod 01 si prenatal cod 08 pentru februarie 2013 denisimona denisimona Buna ziua, Va rog sa ma ajutati la calculul salariului net pentru luna februarie 2013. De la 1 pana pe 15 feb. 2013 (11 zile lucratoare) am fost in concediu ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului medical cand esti in somaj speranta1977 speranta1977 Buna ziua As vrea sa stiu si eu cum se calculeaza concediul medical cand esti in somaj tinand cont de faptul ca eu in luna aprilie intre 06 aprilie si 05 mai ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical Izabella96 Izabella96 Buna ziua,ma puteți ajuta și pe mine cu calcularea concediului medical...salariul brut pe ultimele 6 luni este de 8500 lei...zile lucrătoare in ultimele 6 ... (vezi toată discuția)