avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce se intampla cu salariatul care a primit decizia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce se intampla cu salariatul care a primit decizia ...

Buna dimineata, ce se intampla cu salariatul care a primit decizia cu grad de handicap grav, cu asistent personal?
Cel mai recent răspuns: Oanacora , utilizator 12:24, 30 Iulie 2025
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap auracata auracata buna seara.matusa mea a fost operata la san.are diagnosticul de neoplasm mamar drept operat , polichimiotratat,radiotratat, in curs de hormonoterapie.se poate ... (vezi toată discuția)
Administrator de firma vreau sa ma pensionez valy_xenon valy_xenon Buna ziua, Ma numesc Vlad Ditu si sunt administratorul unei firme de consultanta cu doi angajati: eu si contabilul. Am 53 de ani si peste 30 de ani vechime. ... (vezi toată discuția)
Grad de invaliditate 3 -> co suplimentar? Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am angajat un domn cu grad de invaliditate 3, cu drept de lucru 4 ore/zi. Trebuie sa ii acord minim 3 zile de concediu de odihna in plus, ca ... (vezi toată discuția)