avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecina de deasupra m-a inunda a 3-a oara la baie. Am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecina de deasupra m-a inunda a 3-a oara la baie. Am ...

Buna ziua! Vecina de deasupra ma inunda a 3-a oara la baie. Am semnalat tavanul ud presedintelui asociatiei de proprietari dar acesta a refuzat sa opreasca apa pentru diminuarea pagubei pe motiv ca e inuman sa lase fara apa la baie atatea apartamente. In a 3 zi am decis sa intru in apartamentul vecinei si sa ma asigur ca a oprit apa si sa constat cu stupoare ca nu a facut asta, am reusit sa fac un filmulet video in care se vede cum curge apa de la robinet si in masca ghiuvetei proprietarei. Abia apoi cand i-am arata a luat decizia sa opreasca apa. Il pot trage la raspundere pentru ca nu si-a indeplinit indatotririle, nu a actionat in timp util pentru diminuarea pagubelor produse de inundatie? AM castig d ecauza daca il chem in judecata. Mentionez ca a refuzat sa imi completeze cererea tipizat de la asigurator prin care sa specifice unde este dauna, precum si faptul ca nu sunt avarii la partile comune ale blocului. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AlexKragea , utilizator 13:18, 30 Iulie 2025
Mi-a semnat cererea in a 9 zi de la producerea evenimentului, cerere de la asigurator in care sunt cerute si datele proprietarei (nume prenume, tel contact)
Doresc sa stiu daca il pot trage la raspundere in instanta? Am inregistrat deja o cerere de plangere la primaria sectorului de care apartin sa fie sanctionat conf prevederilor din lege pentru neindeplinirea obligatiilor pe care le are in fisa postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o intrebare legata de a da in judecata/a trage ... mona7279 mona7279 Buna ziua! Am o intrebare legata de a da in judecata/a trage la raspundere un vecin. Acum ceva timp m-am trezit cu tavanul din sufragerie ud, ceea ce ... (vezi toată discuția)
Parti comune - instalatii sanitare apartamente mousy mousy Buna seara! Ma intereseaza sa aflu care sunt partile comune in ce priveste instalatia de apa calda/rece/evacuare dintr-un apartament. Mai exact, tevile de ... (vezi toată discuția)
Ce poate sa-mi faca? ContSters308178 ContSters308178 Ieri copii sau jucat in baie si a curs putina apa la vecina. Pina a venit ea noi am sters si era uscat. nu are martori ca vecinii erau la biserica la noi ... (vezi toată discuția)