avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am întâmpinat o problemă, după ce soțul meu m-a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am întâmpinat o problemă, după ce soțul meu m-a scos de acasă, m-a forțat...

Bună ziua. Am întâmpinat o problemă, după ce soțul meu ma scos de acasă ma forțat sa las copii la el și în prezent nu ii pot vedea. Am depus plângere la politie deoarece am fost și lovita și izgonita de acasă, sa dispus ordin de restricție pentru a nu se putea apropia de mine și doamna agent ma informat ca pot sa depun documente pentru tutela provizorie pana la finalizarea divorțului. Va rog a ma ajuta cu ce documente am nevoie și unde sa le depun. În prezent nu îmi permit sa angajez un avocat, pot opta pentru avocat din oficiu? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Unudoieu , utilizator 13:43, 30 Iulie 2025
Va mulțumesc!

Vasile Braun a scris:

procedurile privind autoritatea părintească ,stabilirea domiciliului minorilor la unul dintre părinti se judecă în cadrul dosarului de divort. vă recomand să vă angajati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemă complicată cu paternitatea din acte a fiului meu, nerecunoscut de tata: pot obține custodia exclusivă dacă tatăl a dat o declarație notarială că e de acord? 20130000 20130000 Buna seara. Asi dori sa stiu ce trebuie sa fac sa obtin tutela exclusiva pentru fiul meu. Eu nu locuiesc in Romania, de cativa ani am plecat in italia. ... (vezi toată discuția)
Obtinerea tutelei minorilor blacktano blacktano As vrea sa ma ajutati si sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez sau care sunt demersurile care trebuie sa le urmez, sa obtin tutela asupra copiilor mei,. ... (vezi toată discuția)
Este legal un ordin de restricție emis împotriva tatălui copilului nenăscut al unei minore? rupa rupa buna ziua -minora are vârsta de 17,2 ani este însarcinată in luna a opta, a locuit impreuna cu baiatul meu acasa la noi , convituind ca sot și sotie ... (vezi toată discuția)