avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este legal un ordin de restricție emis împotriva ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este legal un ordin de restricție emis împotriva tatălui copilului nenăscut al unei minore?

buna ziua -minora are vârsta de 17,2 ani este însarcinată in luna a opta, a locuit impreuna cu baiatul meu acasa la noi , convituind ca sot și sotie și ca orice familie normala care asteapta un copil cu drag . Mama fetei nu este de acord cu relatia celor doi și a obtinut un ordin de restrictie impotrva baiatului pe termen de 6 luni , a venit acasa la baiat , însotita de un echipaj de politie sectia 5 sect .1 si a obligat-o pe fata sa plece de- la noi pe motiv ca este minora ; Acest ordin de restrictie a fost obtinut fara ca fata sa fie consultata , întrebata daca este de acord sau nu , Mentionez ca ulterior , în mai multe rânduri a declarat în scris ca doreste sa stea si să locuiasca cu ”sotul” ei si ca nu este silita , fortata sa-u obligata în nici un fel sa locuiasca împreună . întrbare - În ce conditi si daca exista posibilitatea anularii acestui ordin de restrctie ? peste aproximativ o luna , se va naște un copil, care nu are dreptul de a avea un tata pe certificatul de nastere din cauză ca , i- sa interzis tatalui sa nu se apropie de mama la o distanta de 300 m. timp de 6 luni . Va multumesc pentru ajutor ?
Ultima modificare: Duminică, 5 Noiembrie 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara vasilache-florinache vasilache-florinache Sunt tata, iar in urma divortului am obtinut custodia copiilor, o fata si un baiat. Acum, fata, la varsta de 15 ani si jumatate a ales sa mearga sa locuiasca ... (vezi toată discuția)
Divort si incredintare minor a_alinutzaa a_alinutzaa buna seara am un copil de 3 ani pe care l am luat cu mine in momentul parasirii sotului am luat copilul cu mine si l am dus la parintii mei dupa care am ... (vezi toată discuția)