avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Clarificări indemnizatie crestere copil pentru tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Clarificări indemnizatie crestere copil pentru tata

Bună ziua, o întrebare cu privire la dosar indemnizatie crestere copil urmând sa fie făcut de tata, ( copil născut pe 24 iulie, tatal poate sa renunțe la locul de munca prin demisie la 31 iulie , asta însemnând ca în perioada mamei de concediu post natal de 42 zile acesta sa nu mai aibă nici un contract de munca , mai poate beneficia de indemnizatie de crestere copil sau trebuie sa între în concediu de crestere copil doar prin suspendare contract de munca având contract de munca în cele 42 de zile de concediu ale mamei?)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:49, 31 Iulie 2025
Da, tatal poate sa isi dea demisia.

Va beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Ultima modificare: Joi, 31 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere pentru tata wbo88 wbo88 Buna ziua, Situatia sta in felul urmator: Momentan ambii parinti lucreaza, mama urmeaza sa intre in concediu de risc maternal, apoi concediu prenatal, ... (vezi toată discuția)
Pot sa intru in concediu crestere copil, eu tatal ? leoo leoo Buna ziua! Sunt angajat la o Asociatie de 3 ani si as vrea sa intru in Concediu crestere copil de 1 an cu 85% din salariu. Mi s-a nascut copilul pe data de ... (vezi toată discuția)
Ccc luat de tatal copilului radutaionel radutaionel Sotia a nascut in luna August si a beneficiat de concediu postnatal de 126 de zile.eu am depus cerere de suspendare a contractului de munca dupa 42 de zile de ... (vezi toată discuția)