avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua .Am câștigat un spor acum 2 ani prin ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua .Am câștigat un spor acum 2 ani prin hotărâre ...

Bună ziua .Am câștigat un spor acum 2 ani prin hotărâre judecătorească .Ce se întâmplă sau ce drepturi am în cazul în care hotărârea nu este definitivă ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:03, 31 Iulie 2025
O puteti pune in executare cu riscul intoarcerii executarii daca pierdeti in calea de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva -pt.relatii munca arena arena Buna ziua. Societatea la care lucrez a primit de la Tribunal o sentinta definitiva prin care se dispune anularea deciziei de concediere pentru un anumit fost ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca christiann christiann Buna ziua Am si eu o nelamurire?Am un proces de un an de zile pentru neplata salariala,,unde in mai sa dat sentinta cu hotarare executorie cu drept de apel ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca pot pune in executare silita hotărârea judecătoreasca ... nicoleta_elena nicoleta_elena Litigii de munca Pot pune in executare silita hotărârea judecătoreasca pronunțată la fond care a fost în favoarea mea cu anularea deciziei de ... (vezi toată discuția)