avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Am o întrebare simplă: dacă vând servicii digitale ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Am o întrebare simplă: dacă vând servicii digitale precum ...

Am o întrebare simplă: dacă vând servicii digitale precum followers, views și like-uri pe TikTok, prin site-uri comerciale (nu accesez conturile clienților, nu cer parole, nu fac hacking), dar le trimit doar trafic automatizat pentru promovare – pot avea vreo problemă legală în România?
Sunt expus la risc penal sau civil, dacă cineva face plângere, de exemplu?
Vă mulțumesc anticipat dacă îmi răspundeți – vreau să mă asigur că tot ce fac e legal sau să renunț complet dacă nu e ok. vand servicii digitale de promovare pe TikTok (followers, views, like-uri), cumpărate de pe site-uri externe. Nu accesez conturile clienților, nu cer date personale sau parole, nu promit rezultate garantate și nu folosesc metode ilegale (hacking, phishing etc).
Este această activitate considerată ilegală din punct de vedere penal, civil sau fiscal în România? Există riscul să fie încadrată ca înșelăciune, fraudă, evaziune sau altă infracțiune?
Menționez că livrez tot ce promit, iar clienții își exprimă acordul clar.
Vă mulțumesc anticipat pentru un punct de vedere sincer și profesionist. Am vazut la vedete etc ca isi baga followeri, in afara de regulament ce ar putea fii ilegal penal ma refer

Alte discuții în legătură

Dacă vând servicii digitale precum followers, views și like-uri pe tiktok ... Dorima Dorima Am o întrebare simplă: dacă vând servicii digitale precum followers, views și like-uri pe TikTok, prin site-uri comerciale (nu accesez conturile ... (vezi toată discuția)
Am o întrebare simplă: dacă vând servicii digitale precum ... Dorima Dorima Am o întrebare simplă: dacă vând servicii digitale precum followers, views și like-uri pe TikTok, prin site-uri comerciale (nu accesez conturile ... (vezi toată discuția)
Avertizare: atacuri concertate la raiffeisen online nucu$ nucu$ [b]In atentia intregii comunitati AVOCATNET:[/b] In ultimile 2 saptamani au fost inceputa si continua inca, o campanie de incercari pentru obtinere de ... (vezi toată discuția)