avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA de construcții din 2013
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA de construcții din 2013

Buna am un PFA de construcții din 2013 și în 2014 am plecat în germania,actual în Germania și nu am lucrat pe PFA nici nu am depus vreo declarație a rămas așa neștiind că trebuie sa depun declarație.acum vreau să mă întorc sa lucrez cu pfa- Ul in tara ce trebuie sa fac și ce consecinte sunt sau poate trebuie să demonstrez că am fost in germania atâția ani nu știu dacă mă puteți lămuri cumva
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iulie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Litigiu munca in germania dickjapkaa dickjapkaa Buna seara... in anul 2011 m-am inscris la o firma de plasare a fortei de munca, iar ulterior am semnat un contract de angajare cu firma respectiva...am plecat ... (vezi toată discuția)
Pfa radiat, impozit neachitat AncaAndreea AncaAndreea Buna seara, In anul 2013 am deschis un pfa in urma caruia am avut venit doar pe primele 6 luni, respectiv pana in luna iunie, dupa care acesta a ramas ... (vezi toată discuția)
Pfa plata vechime munca ancutaa ancutaa buna ziua, au o intrebare in legatura cu deschiderea unei carti de munca. Sunt PFA traducator autorizat si anul trecut in 2013 am realizat venituri ... (vezi toată discuția)