avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca eu lucrez in Austria sunt asigurata, și mă ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca eu lucrez in Austria sunt asigurata, și mă ...

Bună seara
Daca eu lucrez in Austria sunt asigurata, și mă asigur cu formular european S1, în Romania pt că aici e domiciliu principal, înseamnă că în România sunt coasigurata?
Pe acel formular pot trece încă o persoana (coasigurata). pt care plătesc în Austria la asigurarea mea o sumă în plus ..
Mai plătesc și în Ro?
Cel mai recent răspuns: daisy_florin , utilizator 15:27, 4 August 2025
Nu mai exista sintagma de "coasigurat".

Dacă ești asigurat la sănătate în străinătate, poți fi scutit de plata CASS în țară, dacă depui la Fisc acest formular
www.avocatnet.ro/articol_447...
Înainte era formularul e106 vs S1, care se depunea direct la casa de sănătate. Am mai făcut asta.
Acu e nou cu depunerea la fisc?

Cornel Vasile a scris:

Nu mai exista sintagma de "coasigurat".

Dacă ești asigurat la sănătate în străinătate, poți fi scutit de plata CASS în țară, dacă depui la Fisc acest formular
www.avocatnet.ro/articol_447...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

întrebare neplată cass ramonacalbau ramonacalbau Bună ziua, as dori sa știu dacă exista vreo portiță de a nu plăti asigurarea de sănătate ? Ce ar trebui sa fac , menționez ca lucrez în străinătate ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)
Asigurare sanatate student in strainatate. bună seara! fiul meu va pleca la studii în olanda unde va acea ... InaMK InaMK Buna seara! Fiul meu va pleca la studii în Olanda unde va acea nevoie de asigurare de sănătate. Firmele de asigurări de acolo ne oferă variante mai ... (vezi toată discuția)