avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt salariat pe o funcție de economist debutant ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt salariat pe o funcție de economist debutant ...

Bună ziua.

Sunt salariat pe o funcție de economist debutant din data de 24.02.2023. din 01.09.2023- 19.07.2025 am fost in concediu de creștere copil iar în momentul de fata sunt cu stimulent de inserție. Stiu cornform legii nu trebuie sa stau mai mult de 1 an pe un post de debutant. Cum trebuie sa procedez mai departe? Ti se poate rezilia contractul în această perioadă?
Mulțumesc.

Perioada este de cel puțin 6 luni, dar nu mai mare de 1 an, - este de când te angajezi sau de când revii în activitate din concediu de creștere copil ?

Cornel Vasile a scris:

Nepromovarea examenului organizat pentru trecerea în funcția, gradul sau treapta profesională imediat superioară gradului/treptei de debutant atrage încetarea de drept a contractului individual de muncă al salariatului.
Prin urmare, incetarea c.i.m. paote avea loc si daca sunteti in plata stimulentului de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hg 1336 buna ziua! conform art 89 din hg 1336/2022 nepromovarea ... milikutza milikutza HG 1336 Buna ziua! Conform art 89 din HG 1336/2022 nepromovarea examenului organizat pt trecerea in functia, gradul sau treapta profesionala imediat ... (vezi toată discuția)
Promavare din debutant in gr iii plik plik Buna ziua. Lucrez pe postul de administrator patrimoniu debutant (studii superioare), contract pe durata nedeterminata (personal didactic auxiliar in ... (vezi toată discuția)
Trecere treapta urmatoare debutant s buna ziua, sunt administrator ... Lala123 Lala123 Trecere treapta urmatoare Debutant S Buna ziua, sunt administrator patrimoniu, debutant S, la o gradinita. Imi puteti spune cand si in ce conditii se face ... (vezi toată discuția)