avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am 9 angajati si vreau sa suspend ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am 9 angajati si vreau sa suspend activitatea. Trebuie ...

Buna ziua, am 9 angajati si vreau sa suspend activitatea. Trebuie sa fac concediere colectiva sau individuala? Am vazut ca legea prevede reguli doar de la 20 de angajati, pentru colectiva, asta inseamna ca pot face individuala? Sper sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:23, 31 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediere individuala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva sau concediere individuala? reby reby Societatea la care lucrez are 11 angajati si a dispus desfiintarea unui numar de 5 posturi printre care si postul meu. Angajatorul pretinde ca este vorba de ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva la o societate cu 8 angajati gabi1 gabi1 Buna ziua, La art 68 din Codul Muncii se explica termenul de concediere colectiva la societati care au cel putin 20 salariati.Cum trebuie sa procedez pentru ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva svisarinescu svisarinescu Buna seara, va rog sa ma ajutati cu o informatie.Firma unde lucrez intentioneaza sa concedieze mai multi de 10 salariati , mentionez sunt 20 de salariati ... (vezi toată discuția)