avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fiica mea de 17 ani a suferit un abuz fizic și ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fiica mea de 17 ani a suferit un abuz fizic și emoțional ...

Bună ziua, fiica mea de 17 ani a suferit un abuz fizic și emoțional din partea unei alte adolescente pe raza județului Constanta ,cat era în tabăra . Copiii s au întors aseară și abia atunci am aflat. Fata are vantai și este speriată să nu se repete . A fost amenințată … unde aș putea face o reclamație ? La orice secție de poliție ? Certificat medico legal oare pot să scot ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Georgia das , utilizator 13:04, 31 Iulie 2025
Mergeți azi urgent la MEDICUL LEGIST, să nu dispară vânătaile, și apoi la parchet/poliție depuneți plângere penală, cu proba certificatului medico-legal..
Încadrarea o vor face ei.
Vă puteți constitui și parte civilă, pentru a le cere părinților agresoarei daune morale și materiale.
Ultima modificare: Joi, 31 Iulie 2025
Dapix, utilizator
Facem certificat medico legal mâine dimineața, vânătăile sunt fff vizibile. Problema e ca reclamația nu cred ca mi o înregistrează la Brașov unde suntem, având în vedere ca s a întâmplat in Constanta

Dapix a scris:

Mergeți azi urgent la MEDICUL LEGIST, să nu dispară vânătaile, și apoi la parchet/poliție depuneți plângere penală, cu proba certificatului medico-legal..
Încadrarea o vor face ei.
Vă puteți constitui și parte civilă, pentru a le cere părinților agresoarei daune morale și materiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectivitatea unui certificat medico-legal yza_teo yza_teo pe 8.10 am suferit un accident de masina in urma caruia eu m-am ales cu traumatism toracic-diagnostic stabilit de medicul de garda de la spit.brasov,iar fiica ... (vezi toată discuția)
Dovada violenta domestica victoriavic victoriavic Buna ziua! As vrea sa stiu cum pot proceda in situatia in care am fost batuta de concubinul meu pentru a avea ceva la mana impotriva lui? Am cateva vanatai, ... (vezi toată discuția)
Intrare prin efractie si agresiune asupra locatarului!!!!!! cristhynne78 cristhynne78 Buna ziua!!!Astazi am trait un cosmar...o vecina a intrat la mine in casa si m-a batut in urma unor altercatii verbale mai vechi....am depus o plangere la ... (vezi toată discuția)