avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fiica mea de 17 ani a suferit un abuz fizic și ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fiica mea de 17 ani a suferit un abuz fizic și emoțional ...

Bună ziua, fiica mea de 17 ani a suferit un abuz fizic și emoțional din partea unei alte adolescente pe raza județului Constanta ,cat era în tabăra . Copiii s au întors aseară și abia atunci am aflat. Fata are vantai și este speriată să nu se repete . A fost amenințată … unde aș putea face o reclamație ? La orice secție de poliție ? Certificat medico legal oare pot să scot ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 15:55, 3 August 2025
Mergeți azi urgent la MEDICUL LEGIST, să nu dispară vânătaile, și apoi la parchet/poliție depuneți plângere penală, cu proba certificatului medico-legal..
Încadrarea o vor face ei.
Vă puteți constitui și parte civilă, pentru a le cere părinților agresoarei daune morale și materiale.
Ultima modificare: Joi, 31 Iulie 2025
Dapix, utilizator
Facem certificat medico legal mâine dimineața, vânătăile sunt fff vizibile. Problema e ca reclamația nu cred ca mi o înregistrează la Brașov unde suntem, având în vedere ca s a întâmplat in Constanta

Dapix a scris:

Mergeți azi urgent la MEDICUL LEGIST, să nu dispară vânătaile, și apoi la parchet/poliție depuneți plângere penală, cu proba certificatului medico-legal..
Încadrarea o vor face ei.
Vă puteți constitui și parte civilă, pentru a le cere părinților agresoarei daune morale și materiale.

Sunt obligați sa o înregistreze. Este posibil sa decline competența ulterior la Constanța, dar asta e problema organului de urmărire penală. Nu plecați fără număr de înregistrare de la Poliție, sau puteți face plângere direct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov,dacă sunteți în circumscripția ei. Astfel, primul organ sesizat devine organul de urmărire penală de la Brașov. Acesta are obligația sa motiveze dacă propune declinarea la Constanța pentru criteriul locului săvârșirii faptei. Trebuie formulată plângere penală pentru loviri și alte violențe, nu sesizare de bullyng.
Ultima modificare: Duminică, 3 August 2025
adrian@13, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare cu forta si bataie tig33r tig33r Buna ziua in seara de ajun am fost la niste prieteni acasa,iar in jurul orei 4-5 au venit niste cunostinte in stare de ebrietate care vroiau sa intre in casa ... (vezi toată discuția)
Abuz in spital elsae elsae Buna ziua, Situatia este urmatoarea. Fratele meu este internat la psihiatrie pt schizofrenie de o luna. In acest timp a fost agresat de 3 ori de catre ... (vezi toată discuția)
Dovada violenta domestica victoriavic victoriavic Buna ziua! As vrea sa stiu cum pot proceda in situatia in care am fost batuta de concubinul meu pentru a avea ceva la mana impotriva lui? Am cateva vanatai, ... (vezi toată discuția)