avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Care este procedura pentru a contesta o amenda de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Care este procedura pentru a contesta o amenda de parcare?

Care este procedura pentru a contesta o amenda de parcare?

Am taxa platita pentru un loc nealocat in sec.3. Avand masina personala in service ( nedeplasabila), am primit o masina la schimb pe care am parcat o pe un loc nealocat lasand autorizatia de parcare in geam.
Ma gandesc ca in baza contractului de imprumut al masinii si dovada ca masina mea este nedeplasabila iar taxa pt parcare este platita, se poate anula amenda.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:07, 31 Iulie 2025
Nu puteti afla despre ce sanse ati avea, decit studiind prevederile regulamentului privind parcarile, ce-l gasiti, probabil, pe site-ul primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto ridicat din parcare de resedinta cu plata cu permis handicap in parbriz Gabrielos82 Gabrielos82 Am parcat 4 zile consecutiv auto dat in folosinta de la locul meu de munca, pe care l-am folosit la acel moment la transportul unui membru de famile cu ... (vezi toată discuția)
Masina ridicata din parcare ciprian_ntz ciprian_ntz (Nu stiu sigur daca ar fi trebuit sa incadrez subiectul in categoria Codul rutier, dar avand in vedere ca este vorba de ADP, ma gandesc ca aici trebuie sa ... (vezi toată discuția)