avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc să știu ce acțiuni pot să întreprind spre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc să știu ce acțiuni pot să întreprind spre a putea ...

Doresc să știu ce acțiuni pot să întreprind spre a putea restabili liniștea publică, într-o zonă rezidențială, tulburată sistematic de către primăria orașului, prin organizarea de "concerte de muzică - bâlci “, chiar în centrul orașului,... lăsând la o parte sunatul la Poliție?
Cel mai recent răspuns: Shorty55 , utilizator 12:00, 1 August 2025
Incercati o sesizare la garda de mediu.
... am încercat, nu funcționează. Ce lege ar interzice astfel de manifestări, având în vedere că sunt produse în zonă rezidențială, cu foarte multe blocuri? Am citit ceva despre legea 61/2011 actualizată în 2025,dar, trebuie să mai existe și altele. Îmi puteți da vreun pont? Mulțumiri anticipate!

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Incercati o sesizare la garda de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. imi poate explica cineva legea linistii publice, va ... CosminLrp CosminLrp Buna ziua. Imi poate explica cineva legea linistii publice, va rog? Am un vecin care asculta muzica ceva mai tare si e destul de deranjant. Vreau sa vad ce e ... (vezi toată discuția)
Local(bar) fara autorizatie de functionare radooqu radooqu Buna ziua, As vrea sa stiu, odata ce autorizatia de functionare al unui bar a fost anulata, iar proprietarii acelui bar, au dus mai departe cazul in ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice ifratila ifratila Locuiesc intr-un bloc care are la parter un complex comercial. Din 2004 si pana in prezent solicit primariei sa nu mai elibereze autorizatii de functionare ... (vezi toată discuția)