avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Aveam copilul de 7 ani in parc și era alergat de un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Aveam copilul de 7 ani in parc și era alergat de un individ sub influența alcoolului ...

Buna seara am o întrebare, Aveam copilul de 7 ani in parc și era alergat de un individ sub influența alcoolului ,am ajuns la timp mă bruscat și i-am dat o palmă la acel individ,și am plecat .Mama la fetițele care erau și ele în parculet ,a venit și ia dat câteva picioare în Fața și are probleme cu un dinte,și mandibula agresorul , vreau să știu dacă mă afectează și pe mine in acest proces, intru și eu în urmărirea penală pur și simplu mi-am salvat copilul de agresor

Ultima modificare: Joi, 31 Iulie 2025
Fllll, utilizator
Cel mai recent răspuns: Fllll , utilizator 10:42, 1 August 2025
deci sa inteleg că exista un proces penal? ... individul a făcut plângere penala pentru agresiune? ... sau despre ce proces si urmarire penală este vorba?
Da a deschis dosar penal ,și sunt și eu prins încă nu am dat declarati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal agresiune intre taximetristi buna seara! ma numesc ... Lucky GLM Lucky GLM Dosar Penal Agresiune intre taximetristi Buna seara! ma numesc Lucian, Lucrez ca Taximetrist. Am avut o agresiune cu un coleg taximetrist de la alta firma de ... (vezi toată discuția)
Persoana agresata grav de 3 persoane ZeroDoi ZeroDoi Buna Seara, vreau sa va prezint un caz si sa imi spuneti ce parere aveti si cum credeti ca o sa se termine acest caz.( cine o sa castige defapt ). Persoana ... (vezi toată discuția)
Agresiune, hartuire, ordin de protectie mia100001 mia100001 buna ziua, acum 2 luni am fost agresata intr-un loc public, iar de atunci sunt hartuita, individul ma ameninta si ma urmareste zilnic, am facut o plangere ... (vezi toată discuția)