avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În urmă cu aproximativ 11 luni am amanetat mașina, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În urmă cu aproximativ 11 luni am amanetat mașina, în tot acest timp am tot plătit dobânzi ...

Bună dimineața,poate cineva să mă îndrume ce trebuie făcut. În urmă cu aproximativ 11 luni am amanetat mașina, în tot acest timp am tot plătit dobânzi dar m-am cam îndatorat și nu mai reușesc să o prelungesc nici nu vreau să o pierd,am șanse să o recuperez dacă cei care au venit să-mi ia mașina de acasă au luat-o fără să aibă soția imuputernicire sau procură de la mine? Mașina este pe numele meu și eu la momentul acela nu eram în țară
Cel mai recent răspuns: Lucyan14 , utilizator 12:21, 1 August 2025
Unde ati plătit dobânzi?
Bună ziua,la casa de amanet plăteam lunar ca să nu o pierd.
Ultima modificare: Vineri, 1 August 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reesalonare sau rescadentare ancuta2003 ancuta2003 Buna dimineata,va rog sa ma ajutati cu un sfat sau un raspuns la problema mea.Am un credit ipotecar in franci elvetieni si la momentul actual a ajuns sa fie ... (vezi toată discuția)
Amenintare executare silita (s)homer (s)homer Buna ziua! Am un credit de nevoi personale si doua carduri de credit la banca CEB obtinute in 2007 si de cateva luni sunt in somaj si nu-mi mai pot permite sa ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune inainte de partaj victor_teodorescu victor_teodorescu Sunt in apel la divort pentru custodia copilului iar, sotie e plecata din tara la munca. Pe langa bunurile normale avem si o masina cumparata cu bani comuni . ... (vezi toată discuția)