avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montat aer conditionat la intrare in Scara bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montat aer conditionat la intrare in Scara bloc

Exista un aparat de aer conditionat montat chiar deasupra intrarii in bloc, de catre un vecin de la un etaj superior . Apa se scurge pe copertina montata de catre Asociatie, copertina s-a montat recent. Pana sa se monteze curgea direct in capul tuturor . Ce Norme lgislative am la dispozitie astfel incat sa se mute acel aparat de aer. Este fix in capul oamenilo, la intrarea in condominiu. acum este zgomot si se aud picaturile de apa din condens zi de zi se seara de seara. Locatarii nu s pot odihni si este chiar un pericol ( sa nu se desprinda ceva )
Nu ma pot intelege amiabiabil. cu locatarul.
Ultima modificare: Vineri, 1 August 2025
catalinaneicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: catalinaneicu , utilizator 19:04, 1 August 2025
Vedeti Rezumat generat de AI, aici: [ link extern ]
Nu regasesc un raspuns concret
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aparat aer conditionat cleo24774 cleo24774 Locuiesc la etajul 4 al unui imobil si am un aparat de aer conditionat care are furtunul de condens undeva pe latura balconului inchis. In fiecare vara am ... (vezi toată discuția)
Ac-ul meu picura pe copertina vecinului c14h3r c14h3r Buna ziua, Detin un aer conditionat de prin 2008. Toate bune si frumoase pana prin 2013 cand vecinul de la etajul 1 (eu stau la 4) si-a montat o copertina de ... (vezi toată discuția)
Salut. am nevoie de putin ajutor, un sfat. vecinii mei de la ... Ioan_Chris Ioan_Chris Salut. Am nevoie de putin ajutor, un sfat. Vecinii mei de la bloc, de la etajele superioare, au probleme cu scurgerea apei de la AC. Evacuarea apei nu se face ... (vezi toată discuția)