avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În urmă cu cca. 20 de ani am făcut un accident ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În urmă cu cca. 20 de ani am făcut un accident ...

Bună ziua. În urmă cu cca. 20 de ani am făcut un accident auto.. După aproape 5 ani sentința judecătoriei a fost culpă comună și 2 luni cu suspendare. Am făcut recurs la tribunal unde s-a menținut prima sentința , a judecătoriei. Întrebarea mea este dacă nu se putea cere la recurs prescripția și dacă acum , după atâta timp , se mai poate face ceva în sensul ăsta. Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Restituire permis de conducere Yksuu Yksuu Buna ziua, in urma unui accident nefericit (culpa comuna) soldat cu vatamare corporala am ajuns pe holurile tribunalului bucuresti. Dupa 4 ani de asteptare ca ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare doru6 doru6 Mama a cumparat masina in mai 2007 si ar vrea sa dea statul in judecata pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare. Nu stim insa cum sa procedam. Am ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa - recurs si contestatie prin anulare cristinabgd cristinabgd In urma unui accident de circulatie, tatal meu a primit 2 ani cu suspendare si retragerea permisului de conducere pentru un an de zile. Tata are 57 de ani, ... (vezi toată discuția)