Buna ziua, in urma unui accident nefericit (culpa comuna) soldat cu vatamare corporala am ajuns pe holurile tribunalului bucuresti. Dupa 4 ani de asteptare ca sa ne judecam, in sfarsit am terminat circul prinimpacarea partilor si retragerea plangerii penale etc. Problema este ca timp de 4 ani am cersit mila dovezii inlocuitoare a permisului, acum dupa 2 zile de la pronuntarea instantei ca s-a incheiat tot as vrea si eu sa imi vad permisul in portofel. Am inteles ca trebuie scos un certificat de grefa cu hotararea finala dar din pacate nu este indeajuns, am inteles ca trebuie sa astept sa se redacteze sentinta si apoi sa o legalizez si sa ma duc la politie, problema este ca trebuie sa astept in 30 de zile pana ce acest lucru devine posibil, pe de alta parte am fost sfatuit sa cer o copie dupa sentinta de la mapa sententierului ( minuta) sau cum s-o numi. Cu aceasta imi pot recupera permisul auto...? Precizez ca s-a produs in Buc in sectorul 2 iar dosarul a ajuns in recurs la Tribunalul Buc. Va multumesc
Copie de pe minuta
milan92
La judecatorie am cistigat un proces in urma caruia piritul trebuie sa-mi plateasca 5000 lei.Piritul a facut recurs,dar recursul a fost respins de tribunal ca ... (vezi toată discuția)