avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Pfa neplatitor de tva dar cu cod special de tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Pfa neplatitor de tva dar cu cod special de tva

Buna ziua,

Un pfa neplatitor de tva dar cu cod special de tva achizitioneaza servicii (chatgbt plus subscription) de la furnizor Open AI, cu sediul in US. Pe factura este specificat cod de tva OSS (EU OSS VAT EU372041333. Pfa-ul a furnizat furnizorului codul fiscal de RO (in loc de codul special de tva) Factura este emisa fara tva cu mentiunea reverse charge. Cum se inregistreaza aceasta factura in programul contabil saga in ps? Cum se declara aceasta deoarece in d301 nu o aduce?

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 August 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva oss factura openai laura.florescu laura.florescu Societatea noastra este platitoare de TVA in Romania si a achizitionat servicii electronice de la OpenAI LLC inregistrata cu TVA in sistem EU OSS VAT ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva, am primit factura "reverse charge" pfadani pfadani Buna ziua. Sunt PFA neplatitor de TVA, am cumparat marfa din UE si mi s-a emis factura fara TVA, cu mentiunea \\"reverse charge\\". Nu am stiut la acel moment ... (vezi toată discuția)
Tva factura oss laura.florescu laura.florescu Societatea noastra este platitoare de TVA in Romania si a achizitionat servicii electronice de la OpenAI LLC inregistrata cu TVA in sistem EU OSS VAT ... (vezi toată discuția)