avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... PFA neplatitor de TVA, am primit factura \\"reverse ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

PFA neplatitor de TVA, am primit factura "reverse charge"

Buna ziua.
Sunt PFA neplatitor de TVA, am cumparat marfa din UE si mi s-a emis factura fara TVA, cu mentiunea "reverse charge". Nu am stiut la acel moment ca este gresit, acest lucru s-a intamplat in urma cu 5-6 luni, deci nu pot cere furnizorului sa-mi refaca factura. Ce pot face ? Ce consecinte sunt si cum pot indrepta greseala ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 11:16, 17 Ianuarie 2014
Pt dvs nimic
Pt el e problema ca trebuia sa colecteze tva si sa l plateasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa neplatitor de tva dar cu cod special de tva Maria0789977777 Maria0789977777 Buna ziua, Un pfa neplatitor de tva dar cu cod special de tva achizitioneaza servicii (chatgbt plus subscription) de la furnizor Open AI, cu sediul in US. ... (vezi toată discuția)
Factura emisa fara tva catre o societate care nu apare in vies gea1974 gea1974 Buna, Am o problema la care nu am reusit sa gasesc nicaieri raspunsul, stiu, legislatia e clara din acest punct de vedere dar ma intrebam daca cineva a mai ... (vezi toată discuția)
Cod intracomunitar pfa neplatitor de tva Vlad444 Vlad444 Am cateva intrebari legate de necesitatea obtinerii codului intracomunitar. In contextul in care un PFA neplatitor de TVA (partida simpla, sistem real) in ... (vezi toată discuția)