avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1271 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am circulat luna iunie aproape în fiecare zi, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am circulat luna iunie aproape în fiecare zi, trecând ...

Bună ziua! Am circulat luna iunie aproape în fiecare zi, trecând prin dreptul unei camere de monitorizare roviniete, fără a deține rovinietă valabilă. Eram convins că am rovinietă valabilă pentru perioada respectivă. Încă nu mi-au trimis nici o amendă. Întrebarea mea este dacă pentru intervalul respectiv pot să primesc mai multe amenzi sau doar una singură? În total am trecut de cel puțin 100 de ori pe sub camera respectivă, de mai multe ori zilnic. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:27, 4 August 2025
Veți primi un singur PV de contravenție.
Mulțumesc! Cunoașteți situații similare?

latka a scris:

Veți primi un singur PV de contravenție.

E o contraventie continua, cunosc legea. Si am patit-o de citeva ori.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Marius 2017 Marius 2017 Buna ziua am primit o amenda de rovinieta in data de 10 02 2017 platita in 48 ore pt contraventia savirsita in data de 10 08 2016 .Am uitat sa verific ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta. Tudor galati Tudor galati Buna seara. Am circulat cu masina 5 saptamani fara sa-mi dau seama ca am rovinieta expirata. In acest timp am trecut prin fata camerelor de rovinieta de cel ... (vezi toată discuția)