avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am achizitionat o masina si vanzatorul este de acord ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am achizitionat o masina si vanzatorul este de acord sa o returnez...

Buna ziua! Am achizitionat o masina si vanzatorul este de acord sa o returnez, datorita faptului ca avea vicii ascunse. Intrebarea mea este urmatoarea..care este procedura de returnare a autoturismului si eu sa primesc banii inapoi? Se face un act de anulare al contractului? Mentionez ca pe contract a fost inscris certificatul fiscal, iar eu nu am luat o in evidenta mea fiscala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 August 2025
Catalin1960, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:08, 2 August 2025
Procedura perfect legală este să o vindeți înapoi cu contract, și toate procedurile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 August 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina sh cumparata - procedura ferdis ferdis Am cumparat un autoturism SH, de la o persoana bugetara. Am platit, am primit masina + contract de vanzare cumparare, talon, actul de identitate a ... (vezi toată discuția)
Problema cu returnarea unui produs radu-costin radu-costin Am cumparat acum 5 zile un produs de mecanica pentru masina (cap de bara + bieleta) intre timp m-am decis sa nu le mai montez pe masina pentru ca am gasit un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am achizitionat o masina in decembrie 2022 de la un ... Ioana Grama Ioana Grama Buna ziua, Am achizitionat o masina in Decembrie 2022 de la un parc auto, insa la o verificare ulerioara (datorata unei defectiuni la primul drum efectuat ... (vezi toată discuția)