avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... De un an de zile mi-am lasat fetița sa stea si cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

De un an de zile mi-am lasat fetița sa stea si cu tatal ei, ...

De un an de zile mi-am lasat copilul sa stea si cu tatal ei, pt a putea sa isi cunoasca mai bine tatal si isi dorea si ea iar acum copilul nu isi mai dorește sa mai stea cu el si isi dorește sa vina inapoi la mine iar tatal ma amenință ca se va duce la politie si ma va acuza de rapire. Specific ca eu cu tatal copilului am fost in concubinas si nu am foat cu el casaoriti cu forme legale si nu avem nici o hotarare judecaoreasca. Ce ma sfătuiți sa fac. Va mulțumesc si astept un raspuns cat mai repede va rog
Cel mai recent răspuns: Daniela Alex , utilizator 04:39, 3 August 2025
Buna ziua! Trebuie sa va adresati instantei cu cerere de stabilire a domiciliului minorei la dvs. in functie de varsta, va putea sa declare singura judecatorului ca vrea sa stea la dvs. Nu se pune problema de rapire, mai ales ca dvs aveti martori si probe unde a locuit de cand s-a nascut si aveti si probe ca sunteti in permanenta legatura cu tatal. Ce varsta are copilul?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 August 2025
MYRA CIMPEAN , Avocat

MYRA CIMPEAN a scris:

Buna ziua! Trebuie sa va adresati instantei cu cerere de stabilire a domiciliului minorei la dvs. in functie de varsta, va putea sa declare singura judecatorului ca vrea sa stea la dvs. Nu se pune problema de rapire, mai ales ca dvs aveti martori si probe unde a locuit de cand s-a nascut si aveti si probe ca sunteti in permanenta legatura cu tatal. Ce varsta are copilul?

Copilul are varsta de 12 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, este posibil ca tatal sa acuza mama de rapirea copilului ... Koala1234 Koala1234 Buna ziua , este posibil ca tatal sa acuza mama de rapirea copilului ( 3 luni ) , pentru ca nu mai doreste sa se intoarca in tara in care traieste tatal? Am ... (vezi toată discuția)
Copilul- neintelegeri intre parinti mady86 mady86 Suntem casatoriti de doi ani si avem un copil. El imi interzice multe lucruri printre care si sa ma duc la parintii mei cu copilul.zice ca ma va acuza de ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului nicoleta250 nicoleta250 Buna ziua Va rog din suflet sa ma ajutati deoarece sunt o mama disperata pentru ca de cateva luni sunt amenintata aproape zilnic de fostul sot ca imi va lua ... (vezi toată discuția)