avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Se poate modifica adresa (strada) într un contract de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Se poate modifica adresa (strada) într un contract de utilități ...

Se poate modifica adresa (strada) într un contract de utilități in baza Nomenclatorului stradal, abonati nu au venit sa și actualizeze datele ?
Menționez ca din Nomenclatorul stradal nu reiese in toate cazurile corespondenta între stradal veche și stradal noua.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:19, 2 Septembrie 2025
Trimiteți notificări abonaților să-și actualizeze datele, contrar serviciul se întrerupe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nomenclatura stradala gresita tatal meu a primit un certificat ... Mz11 Mz11 Nomenclatura stradala gresita Tatal meu a primit un certificat de nomenclatura si l-a depus la ocpi pt actualizare, iese cf si observ ca este complet ... (vezi toată discuția)
Cum poti anula mutatia cuiva?? mihasava mihasava Buna ziua....Tocmai am aflat ca o persoana are mutatia la adresa mea,unde nu locuiesc decat eu si sotul meu....Cum am aflat??Era inscrisa pe tabelul de ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin, domiciliul pe o strada cu numele schimbat prin hcl lenny lenny Buna ziua Socrii mei s-au mutat pe o strada noua acum 10 ani si normal si-au facut buletin pe strada respectiva, dar chiar atunci se schimbase numele ... (vezi toată discuția)