avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul de asociatie cu autorizatia expirata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul de asociatie cu autorizatia expirata are dreptul ...

Administratorul de asociatie cu autorizatia expirata are dreptul sa incaseze bani de la locatari? Banii trebuie declarati? Si unde?
Ultima modificare: Duminică, 3 August 2025
Fight, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:29, 3 August 2025
Buna ziua

Daca administratorul nu indeplineste cerintele legale acest lucru reprezinta contraventie si, conform legii 196/2018, art. 102, alin. 2, lit. d, fapta se sanctioneaza cu amenda de la 5000 la 10000 lei.

Nu e vorba numai de incasat banii. Administratorul respectiv nu ar mai trebui sa indeplineasca aceasta functie si sa se ocupe de administrarea condominiului pana nu indeplineste conditiile legale.

Comitetul executiv, presedintele, cenzorul, ce parare au de aceasta situatie? Ei ar trebui sa ia masuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari despre interactiunea cu asociatia de proprietari Marian S. Ionescu Marian S. Ionescu Buna ziua. Am si eu cateva intrebari. 1. Cine are dreptul legal sa foloseasca avizierul? Ca proprietar, pot sa pun informari cu privire la interactiunea cu ... (vezi toată discuția)
Administratorul blocului a încasat salarii o perioada buna fără ... gabriela constantinescu gabriela constantinescu Administratorul blocului a încasat salarii o perioada buna fără să aibă atestat de admin. După cît timp se prescrie această faptă? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Am o nelamurire ! am castigat doua procese(fond si apel) cu asociatia ... Axax Axax am o nelamurire ! am castigat doua procese(fond si apel) cu asociatia de proprietari,decizie definitiva. cheltuieli de judecata 5000 lei castigate. asociatia ... (vezi toată discuția)