avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cei de la distribuție energie electrica au întrat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cei de la distribuție energie electrica au întrat în curte ...

Cei de la distribuție energie electrica au întrat în curte și au schimbat contoru,lăsând un bon de miscare contor, la vecini, unde la client final au semnat ei L.P ,adică lipsa proprietar ,casa fiind recent achiziționată,și nu ma aflu des la acea locație .Cat de legal este ,proprietatea mai este garantata în statul ăsta ?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 20:39, 3 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptate , poate nu au actionat tocmai in regula . Doar ca acel contor ESTE proprietatea distribuitorului , iar dvs. aveti obligatia sa le dati acces reprezentantilor acestuia , ori de cate ori au nevoie , prevedere din contract . Alternativa era sa va intrerupa curentul pana faceti dvs. cerere sa-l redeschida . Cu drumurile la sediul lor , taxe in plus ( ca nu e vina lor ca nu au putut sa-l schimbe ) , etc. Proprietatea e , desigur , garantata , dar nu v-au lipsit de ea ( presupun ) .
Ultima modificare: Duminică, 3 August 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am montat un contor inteligent sub falsa informație primită ... Motas09 Motas09 Am montat un contor inteligent sub falsa informație primită Intr o notificare de la PPC cum că dacă nu o fac se va întrerupe alimentarea cu energie ... (vezi toată discuția)
Abuz electrica muntenia nord Constantin Teodor Constantin Teodor Din luna noiembrie lucrez in Bucuresti. Vin pe acasa eventuat cate un weekend la 2-3 saptamani, Am gasit in cutia postala o factura emise de Electrica Muntenia ... (vezi toată discuția)
Ce as putea face? Adryann22 Adryann22 Buna ziua, Am rugamintea de a ma informa cum as putea sa aflu daca a procedat corect persoana care a trecut curentul pe numele lui fara a avea sematura ... (vezi toată discuția)