avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Situație legata de infiintarea unui ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Situație legata de infiintarea unui ONG

Buna seara! As dori o parere intr-o anumita situație legata de infiintare ONG.
La un ONG cu 3 membri, care ar putea fi distribuția corectă a funcțiilor pentru ca e posibil sa se suprapuna CD cu AG si nu stiu daca e corect.
Desi in OUG 26/2000 nu se face referire la numarul de membri din CD, totusi se practica un numar impar.
Se poate ca CD sa fie alcătuit din presedinte și secretar?
E gresit daca membrii Adunarii sunt și membri CD. E obligatoriu numirea unui secretar?
va multumesc frumos pentru eventualle raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Cateva intrebari: cenzor, documente, secretar Queredan Queredan Acum cateva zile am obtinut hotararea judecatoreasca pentru infiintarea unei asociatii, si as avea cateva intrebari legate de administrarea ONG-ului. 1. ... (vezi toată discuția)
Numar minim membri consiliu director asociatie avliviup avliviup Care este numarul minim de membrii ai CD-ului unei asociatii? Practica este de 3. Ordonanta 26/2000 pt asociatii nu impune nici o conditie (numar par/ numar ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri deschidere ong AndreiGrigo AndreiGrigo Salutare, Am cateva intrebari in legatura cu infiintarea unui ONG (asociatie) si speram ca m-ati putea lamuri: 1. In caz ca dorim sa stabilim o cotizatie, ... (vezi toată discuția)