avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am un apartament în care funcționează o firmă. ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am un apartament în care funcționează o firmă. Vreau să ...

Am un apartament proprietate personală, în care am înființat o firmă. Vreau să vând apartamentul, dar să se păstreze posibilitatea funcționării altei firme, cu același profil ( acelasi tip de activitate). Practic se schimbă doar denumirea firmei și proprietarul. Contractul de comodat este valabil încă 13 ani. Mai este nevoie de acordul vecinilor sau al asociației de proprietari, dat fiind că acest acord a fost luat la început, când am înființat firma mea proprie în apartamentul meu, proprietate personală ?
Ultima modificare: Luni, 4 August 2025
113352, utilizator

Alte discuții în legătură

Constituire firma - problema ContSters24701 ContSters24701 As dori si eu sa infiintez o firma de conta si expertiza ( sunt expert contabil), dar am 2 probleme: - in 2007 am preluat o parte de mostenire a cuiva, fiind ... (vezi toată discuția)
Datorii la asociatia de proprietari !! acord sediu valabil? someonedan someonedan Buna ziua. As dori sa infiintez o microintreprindere si sa fac sediul social la adresa unde domiciliez(Apartamentul proprietate a parintilor). Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma online student adela88 adela88 Buna ziua. As dori sa infiintez o firma cu asociat unic, student. Mai exact este vorba despre un sex shop online. Pentru asta, am nevoie de cateva sfaturi: - ... (vezi toată discuția)