avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale In luna iulie 2024 mi-am vandut actiunile detinute ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

In luna iulie 2024 mi-am vandut actiunile detinute unui alt actionar ...

In luna iulie 2024 mi-am vandut actiunile detinute unui alt actionar in cadrul aceleasi societati comerciale pe principiul primul venit primul servit stabilit de cocietatea comerciala. Pentru jumatatea de an, din 2024, cat le-am detinut ar trebui sa primesc dividende? Multumesc anticipat pentru raspuns !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:05, 7 August 2025
Ar trebui sa primiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende de la actiuni detinute la o societate katyS katyS Pana in anul 2012 am primit dividende de la o societate in urma depunerii la o societate a cupoanelor pe care le-am primit cu totii dupa decembrie 1989. La ... (vezi toată discuția)
Dividende neplatite marbk marbk sint \"actionar\" la o societate comerciala in urma distribuirii de actiuni din \'95 parca. Prin 97 am primit dividende de la acea societate, un an mai tarziu ... (vezi toată discuția)
Repartizare profit net Ana Clapa Ana Clapa Începând cu data de 9 ianuarie 2015 (aceasta fiind data înmatriculării în registrul comerțului) s-a constituit „Globus”, SA prin subscripție ... (vezi toată discuția)