avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatal copiilor refuza sa imi pot vedea copiii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatal copiilor refuza sa imi pot vedea copiii

Buna ziua as avea o intrebare tatal copiilor refuza sa imi pot vedea copiii ce trebuie sa fac in acest caz
Ii explicati unui av care este situația și in functie de aceasta solicitați în instanta stabilirea unui drept de vizita,exercitare autoritate părintească etc.Nu precizați dacă sunt copii la tata,dvs sunteți plecata,sunteți divorțați,exista o hotărâre pronunțată etc.Oferind amănunte puteți cere răspunsuri..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copii IAIU IAIU prietenul meu a avut o relatie de 5 ani cu o femeie, din care au rezultat gemeni. in urma cu 1 an s-au despartit si copiii au ramas la ea. Nu au fost ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor ulterior unei hotarari definitive si irevocabile GinaDeac GinaDeac Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pot cere in instanta stabilirea domiciliului copiilor mei in strainatate, desi s-a dat o hotarare in acest sens in urma ... (vezi toată discuția)
Custodie Gianina Silvana Gianina Silvana Buna ziua.Ma numesc Gianina,si tin sa precizez ca am divortat in 2014,si instanta la vremea respectiva ne-a acordat custodia comuna.Cum pot face sa detin ... (vezi toată discuția)