avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoana cu handicap in CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoana cu handicap in CIC

Daca sunt persoana cu handicap și mama in CIC în același timp, mi se mai rețin cei 10% din indemnizație?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil cu autism biamaria biamaria Buna seara!Copilul unei prietene a fost diagnosticat la 2 ani si 2 luni cu autism.Prietena mea incepuse serviciul dar apoi a reluat concediul pt crestere copil ... (vezi toată discuția)
Și din pensia de invaliditate peste 3000 lei trebuie să se ... ionicapopa ionicapopa Și din pensia de invaliditate peste 3000 lei trebuie să se rețină cei 10/100 impozit și 10/100 CASS chiar dacă persoana are și certificat de handicap? (vezi toată discuția)
Insotitor pentru copil cu handicap intre 3 - 7 ani petrulecristina petrulecristina Buna ziua Sunt mama unui copil de 3 ani si 10 luni si sunt pe CIC cu handicap de la 3 la 7 ani As dori sa stiu daca sotul poate sa solicite indemnizatie(cred ... (vezi toată discuția)