avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am și eu o problemă cu vecinul, întra pe terenul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am și eu o problemă cu vecinul, întra pe terenul ...

Bună ziua
Am și eu o problemă cu vecinu întra pe terenul meu ce trebuie să fac și unde să merg.
Trebuie să scot comisia sau pt.ca el spune că mejdia e la mine pe teren vă rog ajutați-mă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 09:25, 5 August 2025
faceti gard

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna , 1. deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal ... lost1989 lost1989 Buna , 1. Deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal gardul pe limita de propietate ( grantuire, mejda) care sa fie mejda/grantuirea intre 2 ... (vezi toată discuția)
Teren neparcelat -nu avem mejdie erdeicristina erdeicristina Buna ziua tuturor .as dori sa ma jutati pentru a-mi solutiona problema.Am cumparat un teren de la vecinul mejdias acum 11 ani.Problema este ca eu nu stiu nici ... (vezi toată discuția)
Se poate demola o casa costruita inainte de revolutie? ina.toby ina.toby Am si eu o nelamurie: In urma cu aproximativ 10 ani am cuparat un loc de casa unde ulterior am construit casa.In urma cu vreo doua saptamani am scos gardul ... (vezi toată discuția)