sunt administrator intr-o companie cu raspundere limitata si asociat unic,in care am intrat in urma cu aproximativ 10 luni.Mentionez ca in acest interval desi am solicitat din partea firmei care tine evidenta contabila, mai multe documente-balante analitice-conturi analitice,facturi ,nu mi s-au pus la dispozitie.De curand am reusit sa obtin o balanta sintetica la iunie ac ,din care mi-am dat seama ca nu are nimic de a face cu realitatea-exista solduri aberante,mijloace fixe si obiecte de inventar pentru care nu apar amortizariinfime desi ele trebuiau de mult amortizate ,fiind vorba de 10 ani vechime ,stocul de marfa este complet aberant de mare.Mentionez ce eu nu am primit niciodatab ,pe baza de proces verba de predare-primire aceasta baza de date si nici arhiva financiar contabila,predata fizic.Doar cei din contabilitate stiu ce au facut-inclusiv depunerea declaratiilor lunare ,ba chiar si a bilantului contabil,impreuna cu anexele sale- eu nu am semnat nimic,au semnat alte persoane in dreptul meu.Au fost efectutate operatiuni de plati prin conturile bancii,fara stiinta si acceptul meu.
In acest moment sunt intr-un conflict,dorec sa preiaua baza de date in format electronic si sa apelez la o alta firma de contabilitate insa nu mi se mai raspunde nici la telefon nici la mesaje,singurul mesaj primit fiind sa merg sa sediul lor si sa rididic arhia fizica.Asta ar insemna cateva zile, de confrumtata fiecare biblioraft,dosar,inventariat ,opinia mea e ca ar dura cateva zile.
Ce-mi ramane de facut in aceasta situatie,cum se vor putea depune declaratiile pana pe 25 august fara sa avem baza de date ,nu mi se da nici macar arhiva electronica a facturilor transmise si primite,inregistrate in SPV din ian 2024 si pana la zi.