avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Lămurire modificare ordinul ministrului educatiei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Lămurire modificare ordinul ministrului educatiei 6463/2023

Bună ziua!
Va rog, o lamurire ref la modificarea ord.6463/2023, publicat în MO 726/04.08.2025; articolul 16, alin 2.
Se modifica ceva la valoarea bursei ?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: leonardy44 , utilizator 07:54, 6 August 2025
Valoarea costului standard pentru fondul de burse și protecție socială în lei/lună/student este echivalentul a 10% din salariul de bază minim net pe țară garantat în plată.

Adica, valoarea bursei in prezent ar fi de 4050 x 10% = 405 lei/luna /student
Mulțumesc! Diferenta cred ca era de la brut la net, motiv pt care se abroga vechiul articol.

Cornel Vasile a scris:

Valoarea costului standard pentru fondul de burse și protecție socială în lei/lună/student este echivalentul a 10% din salariul de bază minim net pe țară garantat în plată.

Adica, valoarea bursei in prezent ar fi de 4050 x 10% = 405 lei/luna /student

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe salariul minim si bonuri de masa livvv livvv Doresc o lamurire in legatura cu urmatorul aspect legat de cazul unui salariat : -persoana este angajata un contract de munca cu program normal de lucru ... (vezi toată discuția)
Calcul salarial stefania78 stefania78 v-as ruga sa imi explicati cum s-au facut calculele salariale pe acest fluturas,pentru ca la o parte din el nu inteleg la ce s-au facut raportarile ... (vezi toată discuția)
Problema cu venitul din arenda : arendasul meu anul trecut a ... skoda2022 skoda2022 Problema cu venitul din arenda : Arendasul meu anul trecut a facut urmatoarele calcule. Se pricepe careva sa imi spuna ce inseamna ? 57616 3457 ... (vezi toată discuția)