avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am un dosar penal pentru conducere sub influența ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, ...

Am un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, pe portal arată ședința pentru camera preliminară, trebuie să mă prezint sau nu? Menționez ca nu am primit citație acasă doar apare pe portal. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 6 August 2025
La termenul stabilit conform art. 344 alin. (4), C.proc.pen. judecătorul de cameră preliminară soluționează cererile și excepțiile formulate, precum și excepțiile ridicate din oficiu, în camera de consiliu, pe baza lucrărilor și a materialului din dosarul de urmărire penală și a oricăror alte mijloace de probă, ascultând concluziile părților și ale persoanei vătămate, dacă sunt prezente, precum și ale procurorului.

In speta, prezenta nu ar fi obligatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintarea cu moartea ContSters401479 ContSters401479 Buna ziua. Va deranjez cu doua intrebari. Persoana inculpata in dosarul penal (amenintare), a scris in declaratia sa, ca nu doreste avocat. (desi dpdv penal ... (vezi toată discuția)
Judecatorul de camera preliminara MariusDecebal MariusDecebal Judecatorul de camera preliminara in afara atribuţiilor pe care le exercită legat de legalitatea actelor si probelor are si atribuţii legate de verificarea ... (vezi toată discuția)
Lamurire masuri si exceptii dispuse de judecatorul de camera preliminara Paul2017 Paul2017 Buna ziua, Ce inseamna mai exact: - obiectul dosarului: masuri si exceptii dispuse de judecatorul de camera preliminara in calitate de inculpat? - ... (vezi toată discuția)