avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizație băi - Mama locuiește intr un bloc de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizație băi - Mama locuiește intr un bloc de P+1,8 familii, proprietari ...

Bună ziua!
Mama locuiește intr un bloc de P+1,8 familii, proprietari pe apartamente.
În acel bloc exista repartizate toalete comune(ptr 2 familii =1 toaletă)astfel:2 parter si 2 la etaj.
Între apartamente exista holuri comune(2parter +2etaj)plus un hol din care exista acces la toalete la fiecare etaj(parter+etaj).
Acestea suprafete(toalete+holuri)sunt in indiviziune unde,s au construit,pe propria raspundere, bai .
Vreau sa știu cum putem intra in legalitate cu acele bai si care sunt pasii pe care trebuie sa i parcurgem.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: M Maria-Magdalena , utilizator 22:44, 6 August 2025
Aveti nevoie de proiect, cadastru si inregistrare in cartea funciara.
Mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce anume imi revine din cota de 3/20 apartament executat silit ? Toguro Toguro Daca intr-o licitatie scrie asa: Cota de 3/20 dintr-un apartament situat la etaj compus din: la parter debara, la etaj 4 camere, bucatarie, baie, 2 holuri, 1 ... (vezi toată discuția)
E nevoie de acordul vecinului? msandrea msandrea Avem în proprietate parterul unei case formată din P+1. La etaj locuieşte un vecin cu care avem părţi comune indivize (holul de la intrare, casa ... (vezi toată discuția)
Proprietate boxa subsol bloc delia89 delia89 Buna ziua, Bunicii mei sunt proprietarii unui apartament la parter intr-un bloc din Bucuresti, construit in anii 80, ei sunt primii proprietari (fiind ... (vezi toată discuția)